Nog niet genoeg van het zeilen? Dat komt goed uit! Ook in de herfstvakantie kun je nog heerlijk zeilen bij ons op de zeilschool! Speciaal voor echte bikkels (die met weer of geen weer het water op durven) hebben wij een nieuwe cursus: een echte bikkelweek in de herfstvakantie!

Het is meestal wel wat minder warm, maar daar kun je je op kleden. Vaak is het ook nog prima zeilweer, in de herfst waait het meestal wel wat harder! Hierom is deze week uitermate geschikt voor kinderen met al wat zeilervaring, die niet bang aangelegd zijn.

Hoe ziet de cursus eruit?

Op maandag maak je kennis met de andere zeilers in je groepje en natuurlijk je instructeur. Al naargelang je ervaring ga je eerst kennismaken met de boot waarin je gaat zeilen of direct het water op.
Iedere dag heb zijn er 4 blokken, 2 in de ochtend en 2 in de middag. De lunch is altijd om 12:30 en de korte pauzes regelen de instructeurs zelf. Na de lunch spelen we gezamenlijk een spel en het 3e blok is altijd theorie.

Informatiebrief

Als je je hebt aangemeld voor de cursus ontvang je een mail met daarin de informatiebrief. Hierin staat nog meer informatie over de cursus, kleding etc..

We hopen je snel te zien op het water!