GA JIJ HET LIEFST IN JE EENTJE HET WATER OP?

Privé zeillessen voor iedereen met liefde voor watersport

Ben je niet zo van de groepslessen en zeil je liever alleen met de instructeur? Bekijk dan eens onze privé zeillessen. We nemen alle tijd voor je en kunnen zo heel specifiek trainen om jouw zeil skills te verbeteren.

Bij Zeilschool IJburg kun je ook privéles krijgen met je partner, een vriend of vriendin of misschien wel met een collega. Afhankelijk van je wensen en situatie gaat er een instructeur mee in de boot of vaart deze mee in een volgboot. Gezamenlijk kijken we naar jullie niveau en naar jullie specifieke wensen. Op basis daarvan maken we een passend programma (lesplan).

De privélessen zijn uitsluitend op aanvraag mogelijk. In overleg kunnen we de duur en de inhoud van de cursus met elkaar vaststellen. Neem gerust contact met ons op en we maken graag een zeilprogramma (lesplan) op maat.

(ook les op eigen schip)

Naast de groepslessen en reguliere privélessen, bieden wij privéles voor kinderen die speciale of individuele aandacht nodig hebben. Dit kan met een van onze boten of eventueel in het eigen bootje van jouw kind.

Handig om te weten

  • je kunt ieder dagdeel zelf inplannen en zit dus niet vast aan een reeks
  • je vorderingen worden bijgehouden op een persoonlijk formulier
  • een strippenkaart is persoonlijk en 1 kalenderjaar geldig
  • een zwemvest is verplicht en is bij de cursus inbegrepen
  • zeillessen voor volwassenen gaan het hele jaar door!

Je ziet het, al onze privélessen worden volledig op jouw wensen afgestemd.